• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

e15

Genoemd naar de postcode van het eerste atelier, werd e15 opgericht in Londen in 1995.. Sindsdien heeft E15 samengewerkt met ontwerpers, architecten en kunstenaars en ontwerpt sindsdien huishoudelijke meubels en accessoires van massief hout, leer, glas en edele metalen.


e15 staat voor innovatief en hoogwaardig design. Achter deze afkorting, gedefinieerd door medeoprichter en architect Philipp Mainzer en de ontwerper en art director Farah Ebrahimi, schuilt een creatief potentieel.

Het begin

Genoemd naar de postcode van de eerste studio, werd e15 opgericht in Londen in 1995. E15 heeft samengewerkt met ontwerpers, architecten en kunstenaars, het ontwerpen van huishoudelijke meubels en accessoires in een moderne en gereduceerde ontwerptaal, geleid door artistieke benaderingen.

Minimalisme Hoogwaardige materialen

De eerste collectie onderscheidt zich door haar radicale eenvoud door het bewust accentueren van de materiaaleigenschappen van het meubilair. Deze designfilosofie komt ook tot uiting in designklassiekers als de Backenzahn Stool en BigFood Table, waar gereduceerde designtaal en natuurlijke materialen elkaar ontmoeten.

Naast de handgemaakte meubelen van massief hout concentreert e15 zich op de vormgeving van diverse woonaccessoires van marmer, leer, glas en edelmetaal. Unieke producten met een tijdloos design.

Website van e15


De belangrijkste ontwerpers