• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Roomsafari

Achter Roomsafari staan de ontwerpers Christine Nogtev & Chul Cheong. Al hun producten worden in Berlijn gemaakt door de Werstatt für Behinderte "Vereinigung für Jugendhilfe". De twee ontwerpers ontwerpen al sinds 1996 samen.


Roomsafari ontwerpt en distribueert metgezellen voor een ontspannen leven. Achter Roomsafari zijn de twee ontwerpers Christine Nogtev & Chul Cheong, die het label in 2001 hebben opgericht.

Voor Roomsafari de nadruk ligt op het gebruik van materialen uit Duitsland. Bovendien worden alle producten in Berlijn vervaardigd door de Werstatt für Behinderte "Vereinigung für Jugendhilfe", waarmee zij Roomsafari nauw samenwerkt.

De ontwerpers Cheong + Nogtev ontwerpen al sinds 1996 samen. Voor Roomsafari zij nemen deel aan internationale tentoonstellingen om rechtstreeks in contact te komen met hun referentiegroepen. De daar gevoerde dialogen worden vervolgens omgezet in tastbare produkten in de werkplaats van de "Vereinigung für Jugendhilfe" voor gehandicapten in Berlijn.

In het proces werkt het ontwerpduo zeer nauw samen direct ter plaatse, vanaf de eerste prototypes tot de uiteindelijke verpakking, om niet voorbij de haalbaarheid van de werknemers te ontwerpen.

Verdere producten ontstaan in samenwerking met andere ontwerpers, zoals Jörg Dieter of Mark Braun.

Roomsafari en de ontwerpers Cheong + Nogtev hebben intussen verschillende designprijzen gewonnen, waaronder de iF Product Design Award in 200 5.

Website van Roomsafari