• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Moooi

Sinds april 2001 heeft Moooi de wereld geïnspireerd en verleid met sprankelende en innovatieve ontwerpen binnen de interieurbranche.


Sinds april 2001 heeft Moooi de wereld geïnspireerd en verleid met sprankelende en innovatieve ontwerpen binnen de interieurbranche.

De oprichters Marcel Wanders en Casper Vissers besloten om het reeds bestaande merk Wanders Wonders Wanders Wonders te veranderen in Moooi, met één extra 'o' omdat het extra mooi is. De sterke punten van beide mannen zijn nog steeds subliem; Marcel, de eigenzinnige ontwerper met een scherp oog voor het bedrijfsleven en Casper, de marketeer met een scherp oog voor design.

Naast de ontwerpen van Marcel Wanders heeft Moooi ook andere ontwerpen van zowel nationale als internationaal erkende ontwerpers, zoals Jurgen bey, Bertjan pot, Jasper Morrisson, Ross Lovegrove, Studio Job en nog veel meer. De interieurontwerpen zijn geselecteerd door Marcel Wanders zelf. De redenen hiervoor lopen sterk uiteen.

Soms heeft een item superfunctionaliteit, soms is een ontwerp briljant creatief en soms oogverblindend. Maar soms is dit alles tegelijkertijd te vinden. Moooi wil de balans in haar collectie bewaren tussen unieke objecten, iconen en functionele producten voor dagelijks gebruik..... de stille vrienden.

Website van Moooi


De belangrijkste ontwerpers