• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Bloomingville

Bloomingville - het Deense trendlabel biedt nieuwe, inspirerende woonproducten in een natuurlijke, Scandinavische stijl en zorgt voor frisse lucht in uw huis.


Ontdek alle collecties en series van Bloomingville

Bloomingville - Inspirerend, modebewust ontwerp uit Denemarken

Vanaf het allereerste begin heeft het Deense trendlabel Bloomingville zichzelf de taak opgelegd om steeds weer te inspireren - om elke dag opnieuw na te denken over nieuwe, moderne ontwerpen die de tijdgeest van woonaccessoires en meubels met passie volgen, vastleggen en ontwikkelen.

De producten gemaakt van natuurlijke materialen hebben een heldere, uitnodigende uitstraling, die sterk gericht zijn op de Scandinavische stijl.

Nieuwe seizoenscollecties voor verse decoratieve ideeën

Bloomingville werd in 2000 opgericht door creatief directeur Betina Stampe en werd CEO van Betina's man, Simon Stampe, en het productassortiment werd steeds groter, waardoor Bloomingville een trendbewust en populair label werd.

Elk jaar worden er twee nieuwe hoofdcollecties, 5 Express-collecties en één kerstcollectie gecreëerd.
Ondanks de gestage groei en het succes die Bloomingville de afgelopen jaren heeft gekend, zijn ze altijd trouw gebleven aan hun filosofie: met uw eigen ontwerpteam voortdurend op zoek zijn naar verrassende, moderne oplossingen, om woonaccessoires te ontwerpen die het mogelijk maken om jezelf en uw huis altijd opnieuw uit te vinden en te kunnen aanpassen aan de stemmingen en seizoenen.

Website van Bloomingville