• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

HKliving

HKliving is een Nederlands label opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. Op basisniveau creëren ze HKliving toegankelijke collecties met producten geïnspireerd op traditionele, utilitaire ontwerpen.

Moderne accessoires en meubels in retrostijl

In 2008 piekte de vraag naar vintage meubels en verlichting en Emiel ging op zoek naar alternatieven om zijn klanten grotere hoeveelheden en meer opties te kunnen bieden.


Ontdek alle collecties en series van HKliving

Trend accessoires en meubels uit Nederland

HKliving is een Nederlands label dat is opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. De initialen van hun achternamen zijn gebruikt om de merknaam te creëren. HKliving gebruikt. De combinatie van een creatieve geest en een wiskundig brein is een winnende formule gebleken.
Op basisniveau creëert Klaver HKliving toegankelijke collecties met producten die geïnspireerd zijn op traditionele, bruikbare ontwerpen en gekenmerkt worden door een moderne stijl.

In 2008 piekte de vraag naar vintage meubels en verlichting en Emiel ging op zoek naar alternatieven om zijn klanten grotere hoeveelheden en meer opties te kunnen bieden. Hij benaderde zijn jeugdvriend Sander Klaver, die in de internationale handel werkte, om hem te helpen met het opzetten van de productie van verschillende items in Azië. Dit leidde tot de oprichting van HKliving . Vanaf het begin HKliving een groot succes. De eerste collectie, die uit slechts 28 producten bestond, werd binnen het eerste jaar wereldwijd in 12 landen verkocht. Momenteel is HKliving actief in 70 landen wereldwijd. Een echt wereldwijd bedrijf!

Website van HKliving