• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Humdakin

Humdakin, opgericht door de Deense Camilla Schram, legt zich toe op de productie van natuurlijke reinigings- en verzorgingsproducten. Met Humdakin doeken, borstels en zepen, keert netheid en orde terug in elk huis.


Natuurlijke schoonmaak- en verzorgingsproducten uit Denemarken

Humdakin, opgericht door de Deense Camilla Schram, legt zich toe op de productie van natuurlijke reinigings- en verzorgingsproducten. Humdakin's doeken, borstels en zepen brengen netheid en opgeruimdheid in elk huis.

Het Deense bedrijf is ontstaan uit de wens om het huis schoon en gezellig te houden op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier. Camilla Schram liet zich inspireren door de Deense kusten en bossen en creëerde gaandeweg een breed assortiment huishoud- en schoonmaakproducten met aangename geuren en voedende extracten.

Humdakin wil dat hun producten een dagelijkse luxe worden in het leven van hun gebruikers, en hen helpen om hun huizen georganiseerd, schoon en gestyled te houden. Daartoe biedt de fabrikant een grote verscheidenheid aan hand- en theedoeken, afwasborstels, zepen, lotions en geurkaarsen, die alle een Scandinavisch DNA dragen. De textielcollectie van Humdakin, bijvoorbeeld, is GOTS-gecertificeerd en geïnspireerd op de weeftechnieken van de grootmoeder van Camilla Schram. Alle producten worden ook vervaardigd onder goede arbeidsomstandigheden met hoge ethische en ecologische normen.

Dier- en milieuvriendelijke ingrediënten

Alle reinigingsproducten van Humdakin bevatten uitsluitend natuurlijke, allergievriendelijke extracten van Scandinavische ingrediënten zoals duindoorn. Humdakin gebruikt ook geen parabenen, kleurstoffen, essentiële oliën, chemische geurstoffen of kankerverwekkende stoffen. In plaats daarvan zijn bijna alle producten van de Deense fabrikant veganistisch en vrij van dierenmishandeling. De verpakking van de schoonmaakartikelen bestaat zelfs uit 100% recycleerbaar PET plastic, zodat ze lange tijd opnieuw gebruikt kunnen worden.

Humdakin maakt geen aanspraak op het omvormen van de levensstijl van haar gebruikers tot een volledig duurzaam concept. In plaats daarvan willen Schram en haar team mensen inspireren om geen compromissen meer te sluiten als het gaat om zichzelf, een schoon en stijlvol huis en het milieu - want elke kleine verandering in het dagelijks leven is een waardevolle stap.

Website van Humdakin