• Gratis verzending vanaf 99 ‚ā¨
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

yunic

yunic is niet alleen de naam, maar ook het motto van het jonge designmerk. Individueel en uniek design staan centraal, waarbij internationale ontwerpers en nieuwkomers in gelijke mate betrokken zijn.

Praktisch en mooi ontwerp

Het label Yunic combineert functionele en stijlvolle ontwerpen - meubels, lampen en accessoires met duidelijke lijnen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen.


yunic - Praktisch en mooi ontwerp

Het ontwerp yunic design inspireert met een puristische taal van vorm en praktische details. Doordacht functionalisme en stijlvol design vloeien over in het ontwerp van elk accessoire en meubelstuk. Zo vind je bijvoorbeeld een bijzettafel in de vorm van een huis of kandelaars in een eenvoudig, zwart ontwerp .

Recyclebare en hoogwaardige materialen

Het grondstofbesparende gebruik van verschillende materialen en het gebruik van recyclebare verpakkingen zijn kernaspecten waarmee rekening wordt gehouden bij de ontwikkeling van elk afzonderlijk product. Bovendien wordt er yunic aandacht besteed aan het gebruik van hoogwaardige materialen om bijzonder duurzame producten op de markt te brengen waar we lang plezier van zullen hebben.


De belangrijkste ontwerpers