• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

OUT Objekte unserer Tage

OUT Objekte unserer Tage is een Duitse fabrikant gevestigd in Berlijn. Opgericht in 2015, staat het label voor een eigentijdse benadering van innovatieve traditie en vervaardigt het zowel functionele als expressieve producten 'Made in Germany'.


Duurzaam ontwerp 'Made in Germany

OUT Objekte unserer Tage is een Duitse fabrikant gevestigd in Berlijn. Het in 2015 opgerichte label staat voor een eigentijdse benadering van innovatieve traditie en produceert producten die zich kenmerken door een eenvoudig ontwerp, functionaliteit en bijzondere aandacht voor detail. De producten voldoen aan de behoeften van deze tijd, hebben zowel een praktisch als emotioneel nut en hebben een hoge herkenningswaarde. Het ontwerp kan worden omschreven als eenvoudig en tegelijkertijd expressief.

De objecten van OUT worden duurzaam geproduceerd in Duitsland. Daarbij neemt OUT de hoogste milieunormen in acht, vertrouwt op duurzame bosbouw en economisch gebruik van grondstoffen om klimaatvriendelijk te handelen.

Tijdens het productieproces OUT Objekte unserer Tage met geselecteerde ambachtslieden en fabrikanten die volgens de hoogste kwaliteitsnormen werken, net zo gepassioneerd zijn over details en dezelfde passie delen.

Website van OUT Objekte unserer Tage