• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Voorwerpen van onze tijd

Objekte unserer Tage is een Duitse fabrikant die gevestigd is in Berlijn. Opgericht in 2015, staat het label voor de eigentijdse aanpak van innovatieve traditie en produceert functionele en expressieve producten 'Made in Germany'.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Duurzaam ontwerp 'Made in Germany

Objekte unserer Tage is een Duitse fabrikant die gevestigd is in Berlijn. Opgericht in 2015, staat het label voor de eigentijdse aanpak van innovatieve traditie en produceert producten die worden gekenmerkt door een eenvoudig design, functionaliteit en een bijzondere liefde voor detail. De producten voldoen aan de eisen van deze tijd, hebben zowel een praktisch als emotioneel nut en hebben een hoge herkenningswaarde. Het ontwerp kan worden omschreven als zowel eenvoudig als expressief.

De objecten van OUT worden duurzaam geproduceerd in Duitsland. OUT neemt de hoogste milieunormen in acht, vertrouwt op duurzame bosbouw en economisch gebruik van hulpbronnen om op een klimaatvriendelijke manier te kunnen handelen.

In het productieproces worden de voorwerpen van onze tijd gemaakt in samenwerking met geselecteerde ambachtslieden en fabrikanten die werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen, evenzeer gepassioneerd zijn door details en dezelfde passie delen.

Website van Voorwerpen van onze tijd


De belangrijkste ontwerpers