• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Fermob

Fermob produceert al meer dan 20 jaar buitenmeubilair om terrassen en tuinen aantrekkelijker te maken. Fermob meubelen overleven de modetrends of de ontwikkeling van de branche met jaarlijkse collecties om nog langer mee te gaan.


Ontdek alle collecties en series van Fermob

Fermob - Ontwerp meubilair voor de tuin

Het Franse bedrijf Fermob produceert meubels die net zo kleurrijk zijn als tuinen. De meubels zijn mooi, vrolijk en levendig, maar ook de kleuren in een tuin. De Fermob meubels zijn een zacht en kleurrijk genot met eenvoudige mechanismen zoals vouwen, opbergen en transporteren!

Fermob produceert al meer dan 20 jaar buitenmeubilair om terrassen en tuinen aantrekkelijker te maken. Fermob meubelen overleven de modetrends of de ontwikkeling van de branche met jaarlijkse collecties om nog langer mee te gaan. Verbonden met ambachtelijke productie en modern meubelontwerp, probeert Fermob van het leven in de tuin een onafhankelijke levenskunst te maken. Met prachtige kleuren!

Fermob hecht sinds jaar en dag veel waarde aan het ontwerp van haar creaties en stimuleert nieuwe trends, geluk en passies. Fermob ontkomt er niet aan om met internationale ontwerpers (Pascal Mourgue, Frédéric Sofia, Harald Guggenbichler) samen te werken om de traditionele tuincodes te doorbreken, waarbij de presentatiemodellen van het merk regelmatig overwerkt worden samen met het slimme binnenhuisarchitectuur- en ontwikkelingsbureau.

Buitenmeubilair van metaal

Fermob meubelen bestaan uit metaal of worden ook gecombineerd met andere materialen zoals bandvast technisch buitentextiel (PVC gecoat polyester / gelaste garens). Als staalspecialist vervaardigt Fermob ook meubelseries uit aluminium. Of het nu gaat om staal en aluminium, het metaal heeft altijd de hoogste kwaliteit. Fermob baseert zijn ontwerpen op door de auto-industrie ontwikkelde innovaties om het gebruik van het meubilair altijd mogelijk te maken, het weer maakt niet uit. De meubels zijn ook beschermd tegen corrosie in een coatingsysteem dat tot de krachtigste van Europa behoort.

De basis van de bedrijfscultuur wordt gevormd door duurzame ontwikkeling en milieubescherming. Het is voor Fermob een vanzelfsprekendheid om deze concepten mee te nemen in de verwerking, terwijl er meubels worden gemaakt om buiten te zijn, om het terras te versieren en te verfraaien.

  • Afgezette stukken uit een collectie, gebruikt voor de productie van zetels en rugleuningen van Fermob buitenmeubeltextiel (Toile Technique d'Extérieur -TTE-), die zeer comfortabel en gemakkelijk schoon te maken zijn, worden hergebruikt door het exclusieve en gepatenteerde recyclingsysteem Texyloop.
  • Fermob organiseert zijn afval rechtstreeks in de basis van de fabriek en in de fabriek sinds ongeveer 10 jaar. Fermob was de eerste meubelfabrikant die de VARAPE**-overeenkomst ondertekende.
  • Fermob investeerde al 10 jaar geleden in een emissievrij laksysteem dat alleen nog maar oplosmiddelvrije kleuren gebruikt.
  • De ontwikkelaars van Fermob producten en de ontwerpers hechten waarde aan duurzame ontwikkeling, vooral door gewichtloosheid en de optimalisatie van grondstoffen en verpakkingen sinds 20 jaar.

Website van Fermob


De belangrijkste ontwerpers