• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Fermob

Al 20 jaar ontwikkelt en produceert Fermob buitenmeubilair met als doel terrassen en tuinen steeds aantrekkelijker te maken. Net als de tuinen zijn de meubelen mooi, vrolijk en vol leven. Met hun eenvoudige mechanismen zijn Fermob meubelen een echt plezier om te gebruiken.

Duurzame meubels in ongebruikelijke kleuren

Duurzame ontwikkeling en milieubescherming vormen de basis van de bedrijfscultuur. Voor Fermob is het vanzelfsprekend om deze concepten op te nemen in de productieprocessen, vooral omdat de meubels zijn ontworpen om buiten te staan en terrassen te verfraaien.


Ontdek alle collecties en series van Fermob

Fermob - designmeubelen voor de tuin

Het Franse bedrijf Fermob produceert meubels die net zo kleurrijk zijn als de tuinen. Net als de tuinen zijn de meubels mooi, vrolijk en vol leven. Met eenvoudige mechanismen waardoor ze gemakkelijk op te vouwen, op te bergen en te vervoeren zijn, zijn Fermob meubelen een zacht en kleurrijk genot!

Al 20 jaar ontwikkelt en produceert Fermob buitenmeubilair met als doel terrassen en tuinen steeds aantrekkelijker te maken. Met collecties die elk jaar worden verrijkt, gaan Fermob meubelen langer mee dan de mode of anticiperen ze op ontwikkelingen in de industrie om nog duurzamer te zijn. Fermob combineert traditioneel vakmanschap met modern meubeldesign en streeft ernaar om van het leven in de tuin een levenskunst op zich te maken. Met prachtige kleuren!

Fermob heeft altijd veel belang gehecht aan het design van zijn creaties, het ontluiken van nieuwe trends en het opwekken van plezier en verlangens. Om sterker te breken met de codes van de traditionele tuin, aarzelt Fermob niet om samen te werken met internationaal erkende ontwerpers
erkende ontwerpers (Pascal Mourgue, Frédéric Sofia, Harald Guggenbichler) die, samen met het vindingrijke interne ontwerp- en ontwikkelingsbureau, regelmatig de topmodellen van het merk herzien.

Metalen buitenmeubels

Fermob meubilair is ofwel uitsluitend gemaakt van metaal of wordt gecombineerd met andere materialen zoals scheurbestendig technisch buitentextiel (polyester met PVC-coating / gelaste garens). Als staalspecialist produceert Fermob ook meubellijnen van aluminium. Of het nu staal of aluminium is, het metaal is altijd van de hoogste kwaliteit. Fermob maakt gebruik van innovaties uit de auto-industrie om meubelen te maken die onder alle weersomstandigheden kunnen worden gebruikt. De meubelen worden ook beschermd tegen corrosie met behulp van een exclusief Fermob-proces in een coatingfaciliteit die een van de meest efficiënte in Europa is.

Fermob produceert duurzaam en met respect voor het milieu

Duurzame ontwikkeling en milieubescherming vormen de basis van de bedrijfscultuur. Voor Fermob is het vanzelfsprekend om deze concepten op te nemen in de productieprocessen, vooral omdat de meubels zijn ontworpen om buiten te staan en terrassen te verfraaien.

  • Sinds september 2007 wordt het afval van de outdoorstoffen (Toile Technique d'Extérieur -TTE-) die worden gebruikt voor de zittingen en rugleuningen van sommige Fermob meubelcollecties, die zeer comfortabel en gemakkelijk te onderhouden zijn, gerecycled met behulp van het exclusieve en gepatenteerde Texyloop recyclingsysteem.
  • Fermob sorteert al bijna 10 jaar afval op zijn hoofdkantoor en productielocatie. Fermob was het eerste bedrijf in de meubelindustrie dat de VARAPE**-overeenkomst tekende.
  • Tien jaar geleden investeerde Fermob in een emissievrije spuiterij, die tegenwoordig alleen nog oplosmiddelvrije verven gebruikt.
  • Al 20 jaar hechten de productontwikkelaars en ontwerpers van Fermob veel belang aan het respecteren van de eisen van duurzame ontwikkeling, in het bijzonder door te streven naar lichtheid en het optimaliseren van grondstoffen en verpakking.

Website van Fermob


De belangrijkste ontwerpers