• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Sack it

SACK it is een Deense fabrikant van knusse en innovatieve zitzakken en poefs voor kinderen en volwassenen. Het bedrijf is ook SACK it gewijd aan de productie van hoogwaardige buitenmeubelen en accessoires.


Gezellige zitzakken en poefs voor binnen en buiten

SACK it is een Deense fabrikant van knusse en innovatieve zitzakken en poefs voor kinderen en volwassenen. Bovendien heeft de onderneming SACK it gewijd aan de productie van tuinmeubelen en accessoires van hoge kwaliteit.

Met veel aandacht voor detail heeft het SACK it erin geslaagd compromisloos goed ontworpen en hoogwaardig verwerkte zitmeubelen te creëren. Met wrijvingsbestendige oppervlakken, sterke stiksels en riemen, hoogwaardige vullingen en een tijdloos design zijn de zitmeubelen van het Deense merk trouwe metgezellen voor een lange tijd samen.

In aanvulling op zitzakken SACK it produceert ook weerbestendige, mooie krukjes, tafels en dienbladen. De producten van harde materialen zoals teak en aluminium kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met de zachte poefs en zitzakken om een koel loungelandschap te creëren in de woonkamer of op het terras.

Website van Sack it


De belangrijkste ontwerpers