• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Joseph Joseph

De tweelingbroers Richard en Anthony Joseph stichtten "Joseph Joseph" in september 2002.. Vandaag de dag is Joseph Joseph een toonaangevend merk voor keuken- en serviesgoedproducten.


Ontdek alle collecties en series van Joseph Joseph

De tweelingbroers Richard en Anthony Joseph stichtten "Joseph Joseph" in september 2002.. Vandaag de dag is Joseph Joseph een toonaangevend merk voor keuken- en serviesgoedproducten. De producten van Joseph Joseph Joseph zijn inmiddels in 25 landen wereldwijd te koop, het grootste exportland is Japan.

Beide broers hebben tijdens hun studie verschillende ervaringen opgedaan die ze vandaag met succes combineren in hun bedrijf. Terwijl Anthony design studeerde aan de Central St. Martins, studeerde zijn broer Richard economie aan de Cambridge University.

Zij leiden samen een studio en een dynamisch ontwerpteam in hun studio en showroom in de Oxo Tower op de Southbank (Londen). Het meest succesvolle jaar van het bedrijf tot nu toe was zonder twijfel 2006, waarin Joseph Joseph Joseph drie prijzen ontving voor design en productinnovaties. De broers rustten echter niet op hun lauweren, maar werkten doelbewust aan nieuwe ontwerpen.

Website van Joseph Joseph


De belangrijkste ontwerpers