• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

marset

Zonder twijfel is Marset een van de meest internationaal bekende en belangrijke verlichtingsbedrijven. Sinds 1965 zijn de Spanjaarden een van de bekendste en belangrijkste internationale verlichtingsbedrijven.


Tijdloze designlampen uit Spanje

De firma Marset werd in 1942 opgericht als een gieterij. Marset is sinds 1965 gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige verlichtingsarmaturen en verkoopt deze in meer dan 40 landen over de hele wereld. Zonder twijfel is Marset een van de internationaal bekendste en belangrijkste verlichtingsbedrijven, vandaag de dag onder leiding van bedrijfsopvolger Javier Marset.

In een steeds concurrerender marktomgeving is Marset er op indrukwekkende wijze in geslaagd haar positie te verdedigen. Dit succes is te danken aan de integrale vormgeving en een sterk, gegroeid merk dat zich duidelijk onderscheidt van de concurrentie. Dit is een van de redenen waarom de Spanjaarden begeerde internationale designprijzen blijven winnen.

Een van de redenen hiervoor is ongetwijfeld de volledige gerichtheid op de behoeften van de klanten. Het bedrijf laat dus niets aan het toeval over als het gaat om het aanspreken van klanten en werkt alleen met absolute designprofessionals op de relevante gebieden: De beursstands zijn ontwikkeld door de architect Stefano Colli, de ontwerper Xavi Pubill verzorgt het ontwerp van de Marset-catalogi en de website van de verlichtingsexperts komt uit de pen van Estudia Mariscal.

Website van marset