• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Fiam

Fiam werd in 1975 opgericht door Francesco Favagrossa. Het familiebedrijf legt de nadruk op kwaliteit, comfort en design "made in Italy" en zet met zijn meubels en producten trendsettende maatstaven.


Ontdek alle collecties en series van Fiam

Fiam werd in 1975 opgericht door Francesco Favagrossa. Het bedrijf is altijd geleid met de zorg en het enthousiasme van een familiebedrijf. Vanaf het begin zijn de prioriteiten van Fiam het creëren en produceren van meubels en producten die kwaliteit, comfort en design beloven. Vandaag worden Fiam-producten over de hele wereld verkocht. Ligstoelen en zonnestoelen zoals Fiesta, Amigo of Samba zijn marktleidende producten die trendsettend zijn voor de concurrentie.

De denkwijze van Fiam is strikt "Made in Italy", van de nieuwste technische oplossingen tot de keuze van de materialen en de zorgvuldige controle van de verschillende fabricageprocessen. De Fiam klant moet een maximum aan comfort, veiligheid en duurzaamheid geboden worden. Zeer bestendig aluminium en staal, zeer technisch textiel en accessoires van zorgvuldig geselecteerde materialen worden gecombineerd om een maximale lichtheid en duurzaamheid van de producten te garanderen.

Website van Fiam


De belangrijkste ontwerpers