Fiam

Fiam werd in 1975 opgericht door Francesco Favagrossa. De focus van het bedrijf ligt op kwaliteit, comfort en design "made in Italy". Met haar meubels en producten is het bedrijf zowel benchmark als trendsetter.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Fiam werd in 1975 opgericht door Francesco Favagrossa. Fiam is altijd met de zorg en het enthousiasme van een familiebedrijf geleid. Sinds het begin is de prioriteit van het bedrijf het creëren en produceren van gepatenteerde meubels en producten van hoge kwaliteit, comfort en design. Tegenwoordig worden Fiam producten over de hele wereld verkocht. Ligstoelen en zonnestoelen zoals Fiesta, Amigo en Samba zijn nog steeds toonaangevende producten op de markt, die de normen voor concurrenten bepalen.

De hele aanpak bij Fiam is strikt "Made in Italy" met behulp van de nieuwste technische oplossingen, van de keuze van de materialen tot de zorgvuldige controle van de verschillende verwerkingsstappen. Klanten krijgen het maximum aan comfort, veiligheid en duurzaamheid. Aluminium en staal met een hoge weerstand, hoogwaardige technische stoffen en accessoires van zorgvuldig geselecteerde materialen worden gecombineerd om een maximale lichtheid en duurzaamheid te bereiken.

Website van Fiam