• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Fiskars

Fiskars is een Fins bedrijf met een lange geschiedenis: Het werd opgericht als een ijzerwerk in 1649. Vandaag de dag, het merk portefeuille omvat keukengerei en meer producten van het huishouden en tuinieren.


Ontdek alle collecties en series van Fiskars

Fiskars is een Fins bedrijf dat consumptiegoederen voor huis en tuin ontwikkelt, produceert en distribueert. Het bedrijf heeft een breed portfolio van internationale merken zoals Iittala en Gerber.

Fiskars kijkt terug op een lange geschiedenis, want Fiskars is het oudste bestaande bedrijf van Finland. Fiskars werd in 1649 opgericht door de Nederlander Peter Thorwöste als ijzerwerk in de gelijknamige stad in het zuiden van Finland. Nagels, messen, harken en andere metalen gereedschappen maakten destijds deel uit van de productportfolio van Fiskars.

Fiskars werd succesvol in 1967 met de eerste schaar met een plastic handvat. Een product dat inmiddels meer dan een miljard keer heeft verkocht.

Vandaag de dag behoort Fiskars tot de wereldwijd toonaangevende bedrijven op het gebied van consumentengoederen voor huishouden en tuin.

Website van Fiskars


De belangrijkste ontwerpers