De Connox Collectie overtuigt door een exclusief design.
Connox Collectie

Connox Collection

Als onderdeel van de Connox Collectie werken we samen met getalenteerde (jonge) ontwerpers aan functionele en innovatieve kleine meubels en accessoires. Functionaliteit en duurzaamheid staan altijd centraal.

Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Exclusief ontwerp van de Connox Collectie

Als één van de toonaangevende online winkels in interieurontwerp werkt Connox ook rechtstreeks samen met getalenteerde ontwerpers om nieuwe woonproducten voor het eigen merk te ontwikkelen.

Minimalisme en functionaliteit zijn de leidende principes van de Connox Collectie. Alle producten kunnen worden omschreven als eenvoudig en gereduceerd, terwijl ze voldoen aan de hoge eisen van functionaliteit en functionaliteit voor dagelijks gebruik. Om aan deze eisen te voldoen, werkt Connox samen met bekende ontwerpers en aanstormende talenten.

Duurzaam Ontwerp

De producten uit de Connox Collection zijn van de hoogste kwaliteit, waarbij op een duurzame en milieuvriendelijke manier gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Ook op het gebied van de verpakking zorgen we ervoor dat we zuinig omgaan met hulpbronnen en stimuleren we de regionale productie in samenwerking met onze ontwerpers.

Kleine hoeveelheden garanderen dat de producten uit de Connox Collection iets bijzonders blijven.

Wilt u ook deel uitmaken van de Connox Collection, meld u dan aan als retailer of ontwerper!


Designers