• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Collection

Geïnspireerd door tijdloze klassiekers en actuele trends biedt het eigen Collection stijlvolle en praktische accessoires voor elk seizoen.

Duurzame en klimaatneutrale producten

Bij de productie leggen wij de nadruk op recycleerbare en milieuvriendelijke alternatieven en op kwaliteit die een lange levensduur garandeert.


Ontdek alle collecties en series van Collection

Ontwerpen volgens uw wensen

Geïnspireerd door tijdloze klassiekers en huidige trends, heeft het eigen Collection stijlvolle accessoires en kleine meubelstukken voor elk seizoen.
Daarbij richten wij onze productontwikkeling specifiek op de wensen en behoeften van onze klanten, die zo een actieve rol spelen bij de vormgeving van het assortiment.

Mist u een product in onze Collection Wij ontvangen graag uw suggesties en ideeën voor nieuwe producten op collection @connox.de.

Duurzaam ontwerp bij Connox

Duurzaamheid wordt bij Connox met hoofdletters geschreven. Alle producten van de in-house Collection zijn 100% klimaatneutraal. Wat materialen en verpakking betreft, leggen wij de nadruk op recycleerbare en milieuvriendelijke alternatieven en kwaliteit die een lange levensduur garandeert om onnodig afval te vermijden.

Geselecteerde producten zoals de Boekhaak of de Dagelijkse serie worden in plaatselijke ambachtelijke werkplaatsen in Duitsland vervaardigd en dragen derhalve het kwaliteitsmerk: Made in Germany.