• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

New Works

New Works Sinds de oprichting in 2015 heeft het zich gevestigd als een merk dat traditioneel Scandinavisch vakmanschap combineert met moderne en experimentele designelementen.


New Works

Sinds de oprichting in 2015 New Works zich gevestigd als een merk dat traditioneel Scandinavisch vakmanschap combineert met moderne en experimentele designelementen. Oprichters Nikolaj Meier en Knut Bendik Humlevik hebben een visie gerealiseerd die gebaseerd is op de diepe verbinding tussen kunst en vakmanschap.

New Works Ze zijn meesters in het transformeren van natuurlijke materialen zoals hout, metaal en glas tot indrukwekkende en functionele kunstwerken. De collecties variëren van verlichting tot meubels en woonaccessoires en worden gekenmerkt door strakke lijnen, tactiele oppervlakken en een verfijnde eenvoud.

Een belangrijk kenmerk van het merk is de nauwe samenwerking met verschillende ontwerpers en kunstenaars die hun verschillende perspectieven en creatieve benaderingen ter tafel brengen. Deze samenwerking resulteert in unieke stukken die zowel esthetisch als functioneel overtuigend zijn.

De ontwerpen van New Works ontwerpen weerspiegelen een harmonieus evenwicht tussen licht en donker, moderniteit en traditie, en kunst en ambacht. Deze filosofie wordt weerspiegeld in elke collectie en creëert een kenmerkende stijl die tijdloos en toch innovatief is.

New Works Het bedrijf hecht veel belang aan duurzaamheid en verantwoorde productie. Door zorgvuldig materialen te selecteren en ecologische normen in acht te nemen, streeft het bedrijf ernaar producten te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook milieuvriendelijk.

Met een diep begrip van het belang van materialiteit en vorm, biedt het bedrijf New Works een uitgebreid portfolio van producten die zowel het dagelijks leven verrijken als fungeren als kunstwerken in een kamer. Elk stuk vertelt een verhaal van creativiteit en vakmanschap dat verder gaat dan functionaliteit alleen.

Ontdek de wereld van New Works en laat je inspireren door de fusie van kunst en design.

Website van New Works