• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Rosendahl

In 1993 lanceerde Rosendahl zijn eerste eigen designproduct - vandaag de dag bestaan de Rosendahl collecties uit klokken, glas, porselein en wijnaccessoires.


Ontdek alle collecties en series van Rosendahl

Rosendahl - Een van de grootste Deense designfabrikanten

"Het Deense designavontuur begon met een wijnstopper", vertelt Erik Rosendahl, de oprichter van het bedrijf Rosendahl A/S.

In 1993 lanceerde Rosendahl zijn eerste eigen designproduct - een wijnstopper. Het is de filosofie van Erik Rosendahl om collecties te creëren en niet alleen producten; daarom kreeg de wijnstopper direct gezelschap. Vandaag de dag bestaan de Rosendahl-collecties naast wijnaccessoires ook uit klokken, glas en porselein. Rosendahl is een grote familie geworden.

Zo heeft Rosendahl een compleet nieuwe markt in het assortiment geschenken ontdekt en gevestigd. Met hun ontwerpen van glas, roestvrij staal en kunststoffen zijn de producten stijlvol. De kwaliteit en hun praktische functies hebben de producten over de hele wereld populair gemaakt.

Rosendahl wil de Deense ontwerptradities koesteren en daarom werkt het bedrijf voornamelijk samen met Deense ontwerpers om de kwaliteit van de producten en de stilistische zuiverheid te behouden.

De interesse van de Europese en transoceanische markten in Rosendahl producten is de laatste jaren sterk toegenomen en als gevolg daarvan is een subbedrijf - de Rosendahl International A/S - opgericht met Henrik Rosendahl als exportdirecteur.

In Denemarken zijn de Rosendahl producten verkrijgbaar in de gespecialiseerde handel, in museumwinkels en in speciale winkels voor handwerk en design.

Website van Rosendahl


De belangrijkste ontwerpers