• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

IXXI

IXXI, dat is het innovatieve Nederlandse bedrijf voor moderne wanddecoratie, opgericht in 2010. Out of square cards en connectoren, maakt IXXI wanddecoraties, die volledig flexibel zijn in ontwerp en beeldformaat.


Innovatieve en flexibele wanddecoraties voor iedereen

IXXI, dat is het innovatieve Nederlandse bedrijf voor moderne wanddecoratie, opgericht door Eric Sloot, Paulien Berendsen en Roel Vaessen in 2010. Jaar. De drie ontwerpers hebben zich samen met hun creatieve team gespecialiseerd in een uniek systeem van vierkante kaarten en connectoren, dat het mogelijk maakt om elk motief van de wereld flexibel en volgens individuele ideeën eenvoudig en goedkoop op de muur te brengen.

Typisch Nederlands: zowel de studio als de gehele productie is gevestigd in het hart van Nederland in de stad 's-Hertogenbosch. Het principe van IXXI is gebaseerd op een vierkante kaart gemaakt van Synaps papier van het bedrijf Agfa. Een hoogwaardig synthetisch papier, dat scheurvast, waterafstotend en UV-bestendig is De IXXI-kaarten zijn met elkaar verbonden om een zo groot oppervlak te bouwen als u wilt. Vervolgens worden ze aan de muur bevestigd dankzij de meegeleverde ophangstrips en plakstrips. Elke kaart zelf is vervangbaar en de grootte van de afbeelding is altijd variabel. De naam IXXI is afgeleid van de verbindingen in I en X vorm.

De mogelijkheden met IXXI zijn eindeloos. Eerst moet u het motief kiezen en dan de juiste afmetingen vinden. Het Nederlandse bedrijf werkt samen met partners als Disney, Getty Images en Star Wars om harten van jong en oud sneller te laten kloppen. Voor kunstliefhebbers werkt IXXI met de wereldberoemde beelden van gerenommeerde musea zoals de Berlijnse fotogalerie, het Victoria & Albert Museum in Londen, het Rijksmuseum en het van Gogh Museum in Amsterdam of het Prado in Madrid. Foto's van beroemde fotografen en topfotostudio's van dieren, landschappen, architectuur en mensen zijn ook beschikbaar als grafische ontwerpen die zowel in de kinderkamer als op kantoor goed passen.

Design en beeldformaat zijn op deze manier absoluut flexibel en komen tegemoet aan elke smaak. Of u nu een stukje cultuur in huis wilt halen, de kinderkamer wilt versieren met Disney en Star Wars motieven of de sfeer van de kamer wilt veranderen door een grafisch motief of een landschapsfotografie, er is voor ieder wat wils. Bovendien kunnen de motieven van IXXI op elk moment worden gewijzigd en in een oogwenk worden uitgebreid of vervangen.

Website van IXXI


IXXI uw wereld

IXXI maakt van de hele wereld een muurdecoratie! Een moderne, innovatieve manier om de foto's of kunstwerken in elke kamer te presenteren.

Bevestig IXXI aan de muur

De IXXI kaarten kunnen aan de muur worden bevestigd met behulp van de verbindingsstukken en de meegeleverde ophangstrips en Tesa Powerstrips. De grootte en het motief zijn variabel en kunnen op elk moment met een paar eenvoudige stappen worden uitgebreid of vervangen.