• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Rizz

Bij Rizz gaat het om producten voor het maken van de eerste indruk; voor de ontvangstruimte of gang, de ruimte die we als eerste betreden en als laatste verlaten. Rizz helpt met tijdloze en functionele producten de centrale leefruimte vorm te geven.


Bij Rizz gaat het om producten voor het maken van de eerste indruk; voor de ontvangstruimte of gang, de ruimte die we als eerste betreden en als laatste verlaten. Rizz geeft vorm aan het centrale woongedeelte, dat vaak verwaarloosd wordt, met tijdloze en functionele producten.

Rizz is een al lang bestaand familiebedrijf. Het bedrijf, opgericht in 1941 in Nijkerk onder de naam GeSu, richtte zich in eerste instantie op de productie van hoogwaardige borstels.

Het bedrijf introduceerde uiteindelijk de RiZZZ deurmat met de entreecollectie in 2006. A mat, geproduceerd onder milieuvriendelijke en ecologische omstandigheden, die de nieuwe designfilosofie van het bedrijf laat zien.

"Stelt u zich onze fabriek voor als een plek vol magie, een plek waar het handwerk zich op natuurlijke wijze ontvouwt, omdat we houden van de producten die we produceren. Sinds de oprichting van de fabrikant in 1941 zijn bekwame ambachtslieden en lokale middelen onze grootste troeven".

Website van Rizz