• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Hey Sign

Sinds 1999 heeft het bedrijf Hey Sign innovaties geproduceerd uit vilt uit Duitsland. Vilt kan flexibel worden gebruikt en is ook een hernieuwbare grondstof met unieke eigenschappen.


Ontdek alle collecties en series van Hey Sign

Sinds 1999 heeft het bedrijf Hey Sign innovaties geproduceerd uit vilt uit Duitsland.

Sindsdien is Hey Sign uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf, wat mensen in veel Europese landen, maar ook in de VS en Japan, enthousiast maakt met hun viltproducten.

Het tijdloze design onder leiding van de ontwerper Bernadette Ehmanns, de glanzende kleuren en het ongebruikelijke materiaal maken Hey Sign producten ongebruikelijke items buiten de mainstream. Regelmatige presentaties op beurzen zoals de Ambiente en het Decorate Life in Frankfurt am Main, of het Maison et Objet in Parijs worden nauwlettend in de gaten gehouden.

Hey Sign laat zien hoe flexibel een materiaal voelt en wat er van gemaakt kan worden. Ooit gebruikt als ambachtelijke benodigdheden, tegenwoordig kunnen hoogwaardige designobjecten met een geweldige uitstraling en uitstekende eigenschappen worden gecreëerd.

Hey Sign maakt ook speciale overlays voor designklassiekers van bedrijven als Vitra en Fritz Hansen. Verschillende creatieve architecten hebben ook ontdekt dat vilt een origineel en ongewoon materiaal voor henzelf is.

Omdat vilt een "hernieuwbare" grondstof is, heeft het een aantal unieke eigenschappen. Het is luchtdoorlatend, eudermisch, elastisch, isolerend en door zijn natuurlijke vetgehalte vlekbestendig.

Alle Hey Sign producten zijn handgemaakt in Duitsland. Inmiddels is de collectie uitgegroeid tot meer dan 250 producten. Het omvat individuele items zoals tassen, tafelgerei, interieuraccessoires, tapijten, zitmeubelen en nog veel meer, met 36 kleuren in 2 mm, 3 mm en 5 mm materiaalsterkte beschikbaar.

Vilt van Hey Sign is gemaakt van 100% zuivere scheerwol, wat wordt aangegeven door het beroemde wollen zegel. Hey Sign is de eerste en enige gevoelde fabrikant in de geschiedenis van het beroemde wollen zegel waarvan de producten gecertificeerd zijn volgens de strenge richtlijnen van "The Woolmark Company".

Website van Hey Sign