• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Konstantin Slawinski

Konstantin Slawinski staat sinds 2003 voor designgerichte woonaccessoires met functionaliteit die het leven gewoon mooier maken.


Konstantin Slawinski staat sinds 2003 voor designgerichte woonaccessoires met functionaliteit die het leven gewoon mooier maken.

In samenwerking met jonge ontwerpers biedt het bedrijf uit Siegen onconventionele, maar altijd nuttige en vooral mooie producten die voornamelijk in Duitsland worden gemaakt, die je nog nooit eerder hebt gezien en die je alleen maar graag in je eigen huis zou willen hebben. Dit wordt niet in de laatste plaats bewezen door talrijke designprijzen en onderscheidingen, zoals de Interior Innovation Award 2014 en de Design Plus award op Ambiente 201 4. .

Van stijlvolle kantoorartikelen tot mooie keukenhulpen en elegante verlichtingselementen, het hoogwaardige assortiment bestrijkt de meest uiteenlopende gebieden van het leven en de activiteit zonder ooit alledaags te lijken. Elk jaar verrast Konstantin Slawinski met nieuwe innovaties die vaak tot de prijswinnaars in de branche behoren.

Konstantin Slawinski is een afstammeling van Slawinski & Co. GmbH, dat sinds 1914 bekend staat als fabrikant van op maat gemaakte vloeren voor apparaten-, container- en installatiebouw uit metaal. Vanuit Siegen, en dus het centrum van Duitsland, levert het familiebedrijf, nu in de vierde generatie, aan klanten in heel Europa.

Website van Konstantin Slawinski


De belangrijkste ontwerpers