• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Tala

Tala is gebaseerd op het uitgangspunt dat een goed ontwerp de klimaatverandering kan helpen verminderen. Het Tala-team in Londen en New York onderzoekt de spanning tussen duurzaamheid, technologie en design door middel van verlichting.


Goed ontwerp voor klimaatbescherming

Tala is in 2015 opgericht door vrienden van de Universiteit van Edinburgh, met als uitgangspunt dat een goed ontwerp de klimaatverandering kan helpen verminderen. Vanuit hun studio's in Londen en New York verkennen ze door middel van verlichting de spanning tussen duurzaamheid, technologie en design. Van functionele tot decoratieve verlichting, de LED-lampen en de bijbehorende verlichting verlichten de interieurs van appartementen, kantoren, designstudio's, winkels, cafés, restaurants en hotels.

90% minder energieverbruik dan een conventionele gloeilamp

Het Tala-team is van mening dat mooie objecten en efficiënte technologie bij elkaar horen. Het interne onderzoeks- en ontwikkelingsteam en het technische laboratorium combineren het beste van Brits design met hoogwaardige componenten om de levensduur van elke lamp zo lang mogelijk te verlengen. Gemiddeld verbruikt een Tala-gloeilamp 90% minder energie dan een conventionele gloeilamp en hoeft deze 10 tot 15 jaar niet te worden vervangen.

Milieubescherming en tala

Bomen planten kan de CO2-uitstoot verminderen. Om deze reden ondersteunt Tala herbebossingsprogramma's over de hele wereld. Door voor Tala-lampen te kiezen, wordt een gezonde planeet voor toekomstige generaties hersteld.

Website van Tala