• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Artemide

Het concept "Human Light" van het Italiaanse verlichtingsmerk Artemide brengt licht en design samen.


Ontdek alle collecties en series van Artemide

Italiaanse designlampen voor lichaam en geest

Het Artemide licht had nooit als enige plicht om een beter zicht te creëren. Of was een kans om verschillende varianten van het vormen van een lamp te ervaren. Al meer dan 40 jaar begrijpt de Artemide-groep licht als een metgezel van de mens en als bron van lichaam en ziel. Met deze houding concentreerde Artemide zich op elk aspect van de lichttechniek en op een concept dat zijn oorsprong vindt in een gedefinieerde waardeschaal dankzij een speciaal gekwalificeerd team; het resultaat kreeg de naam "The Human Light".

Lampen die voldoen aan de eisen van mensen

Maar ondanks deze definitie staat de naam Het Menselijk Licht voor een intelligent licht dat zich weet aan te passen aan de eisen van de mens en hem helpt bij alle dagelijkse activiteiten. Met deze visie is het werk van Artemide vandaag de dag gebaseerd op concepten van woonsituaties, opgevat als specifieke situaties en omgevingen waarin één of meerdere personen op de voorgrond staan.

Al deze situaties kunnen worden geassocieerd met verschillende lichtsituaties of verschillende lichtstemmingen die kenmerkend zijn voor de respectievelijke situaties of dagelijkse taken. Op basis van deze situaties en het bijbehorende licht presenteert Artemide vandaag de dag lampen die voldoen aan de veelzijdigheid van de menselijke eisen en die voor elke positie het vereiste licht bieden.

Een licht dat uitblinkt door zijn grote spectrum en maximale aanpasbaarheid, en dat respectievelijk een optimale lichtkwaliteit creëert door een minimum aan stroomverbruik en een maximale lichtopbrengst garandeert; dit is het Artemide licht.

Website van Artemide


De belangrijkste ontwerpers