• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Woud

Woud is een designstudio uit het hart van Denemarken die gespecialiseerd is in hoogwaardige designobjecten, verlichting en meubilair voor in huis. De producten van Woud zijn tijdloos en inspireren met een Scandinavisch minimalisme.


Designmeubels uit Denemarken

Woud is een designstudio uit het hart van Denemarken die gespecialiseerd is in hoogwaardige designobjecten, verlichting en meubilair voor in huis. De ontwerpstudio werd in 2014 opgericht door Mia en Torben Koed uit een zoektocht naar perfectie en een liefde voor eerlijke ontwerpen. Het Woud-team, bestaande uit verschillende jonge en individuele ontwerpers uit de hele wereld, creëert designobjecten waar je op het eerste gezicht verliefd op moet worden.

De producten van Woud zijn duurzaam, zinvol en beantwoorden stuk voor stuk aan hun doel. De kleuren, het materiaal en ook de esthetische punten zijn afgestemd op de functionaliteit. Teruggebracht tot het essentiële, zijn de producten perfect van ontwerp, innovatief en altijd trouw aan de eenvoud en hoge kwaliteit van de Scandinavische designtraditie.

Website van Woud


De belangrijkste ontwerpers