• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Woud

Woud is een ontwerpstudio uit het hart van Denemarken, gespecialiseerd in hoogwaardige designobjecten, verlichting en meubilair voor in huis. De Woud producten zijn tijdloos en inspireren met een Scandinavisch minimalisme.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Designmeubels uit Denemarken

Woud is een ontwerpstudio uit het hart van Denemarken, gespecialiseerd in hoogwaardige designobjecten, verlichting en meubilair voor in huis. De ontwerpstudio is in 2014 door Mia en Torben Koed opgericht vanuit het streven naar perfectie en een liefde voor eerlijk design. Het Woud team, bestaande uit een veelheid van jonge en individuele ontwerpers van over de hele wereld, creëert design objecten waar je op het eerste gezicht verliefd op moet worden.

De Woud producten zijn duurzaam, nuttig en dienen elk hun doel. De kleuren, het materiaal en ook de esthetische punten zijn afgestemd op de functionaliteit. Teruggebracht tot het wezenlijke, zijn de producten perfect in design, innovatief en blijven ze altijd trouw aan de eenvoud en hoge kwaliteit van de Scandinavische ontwerptraditie.

Website van Woud


De belangrijkste ontwerpers