• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Hartô

De Franse Design Studio Hartô, gevestigd in het hart van Parijs, werd in 2011 opgericht door de ondernemers Amandine en Alexandre met de steun van het kunstenaarsduo Pauline en Pierre-François en produceert unieke meubels en woonaccessoires.


Woonaccessoires en meubels uit het hart van Parijs

De Franse Design Studio Hartô, gevestigd in het hart van Parijs, werd in 2011 opgericht door de ondernemers Amandine en Alexandre met de steun van het kunstenaarsduo Pauline en Pierre-François. Pauline en Pierre-François zijn verantwoordelijk voor het creatieve gedeelte en de selectie van designobjecten door verschillende kunstenaars en ontwerpers en Amandine en Alexandre begeleiden de twee kunstenaars van het idee tot het afgewerkte product en zorgen voor de distributie van de hoogwaardige collectie designmeubelen uit Parijs.

Oorspronkelijk waren de Hartô creaties alleen vanuit de eigen online shop verkocht. Vandaag de dag kunt u het meubilair bekijken en de woonaccessoires kopen in de showroom in de buurt van de Notre-Dame kathedraal. Talrijke Franse en Europese handelaars verdelen ook de unieke stukken van Hartô die binnen de EU worden geproduceerd en bestaan uit milieuvriendelijke materialen.

Website van Hartô


De belangrijkste ontwerpers