Philippi

Het bedrijf Philippi heeft al bijna 20 jaar zijn thuisbasis in Hamburg. Jan Philippi en zijn medewerkers zijn toegewijd aan de mooie dingen in het leven in de lichte en vriendelijke kamers van het bedrijf.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
sorteren: Populariteit  


"Tijdloos en mooi vormgegeven lifestyle design gemaakt door Philippi".

Het bedrijf Philippi heeft al bijna 20 jaar zijn thuisbasis in Hamburg. Jan Philippi en zijn medewerkers zijn toegewijd aan de mooie dingen in het leven in de lichte en vriendelijke kamers van het bedrijf.

Vorm volgt hier de functie, het materiaal is van hoge kwaliteit, er is liefde voor detail en het principe is voor een duidelijke lijn. De ontwerpers brengen hun ideeën in het kantoor, ze blijven ze samen met Jan Philippi ontwikkelen en bouwen prototypes tot hun nieuwste stuk eindelijk gelanceerd wordt en hier in deze winkel landt.

Zoeken naar de perfecte vorm

De verfijnde woonaccessoires, reisgenoten en cadeau-ideeën uit Hamburg komen overeen met het stijlgevoel van moderne, discriminerende mensen en geven een duidelijke boodschap: Goed design leeft door de dingen terug te brengen tot hun essentie en het idee van de tijdloosheid ervan. Geen belletjes en fluitjes, geen overbodige lijnen, geen achtervolging van kortstondige trends! Er zijn nieuwe ontwerpen, elegante, puristische vormen, eersteklas materialen, de beste functionaliteit.

Een samenspel met ontwerpers en producenten om voor elk product van zijn merk de perfecte vorm en verwerking te vinden: dat is waar het voor bedrijfsleider Jan Philippi om draait, dat is zijn passie.

Een burger van Hamburg die houdt van design

Als een man van actie probeerde hij de dingen te verbeteren en te verfraaien, want zelfs hifi-meubelen kunnen er goed uitzien, dacht hij..... De vraag naar consumptiegoederen steeg in Duitsland aan het eind van de jaren '80 en Jan Philippi reisde naar vele landen voor het bedrijf waar hij contacten legde met competente bedrijven. Maar toen ging het om massa, niet om klasse: een trend waar Philippi als liefhebber van kwaliteitsproducten niet aan mee wilde doen.

Teleurgesteld door de heersende smaak vond hij een moedige oplossing: zelfstandig ondernemer worden.

Twee winkels en een ideale

Website van Philippi


De belangrijkste ontwerpers