• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

kommod

Gemakkelijk, handig en plezierig - dit is het credo van Kommod. Het Duitse bedrijf heeft zich toegelegd op intelligent design en duurzame oplossingen voor kleine en praktische meubels van hout.


Duurzaam meubilair uit Beieren

Gemakkelijk, handig en plezierig - dit is het credo van de Kommod. Het trio, bestaande uit Christina Gotsmich, Daniel Gotsmich en Rainer Jungwirth, heeft zich ten doel gesteld intelligente oplossingen te ontwerpen voor kleine en praktische meubels. De esthetiek van de objecten is doordrongen van een tijdloos, eenvoudig karakter, waardoor de producten geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Ontwikkeld en geproduceerd in het Beierse Woud in Zuid-Duitsland, worden de producten voornamelijk geproduceerd in werkplaatsen voor mensen met een handicap. Het bedrijf hecht bijzonder veel belang aan regionale grondstoffen en productie in lokale bedrijven. Volgens Kommod was dit de basis voor een natuurlijke creatieketen. Met de focus op duurzaamheid komt deze manier van produceren overeen met hun begrip van hedendaagse producten.

Website van kommod