• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Sirch

Sirch heeft zich in de afgelopen dertig jaar ontwikkeld van de ambachtelijke tradities van de carrosseriebouw tot een moderne industriële onderneming waarvan de productieprocessen gericht zijn op de productie van een reeks houten goederen.


Sirch is in de afgelopen dertig jaar gegroeid van de ambachtelijke tradities van de carrosseriebouw naar een moderne industriële onderneming met productieprocessen die zich richten op de productie van een reeks houten goederen. Hieronder vallen basisverpakkingen zoals paletten en kisten, sportartikelen zoals rodelbanen, meubels en ons assortiment SIBI houten speelgoed.

Het bedrijf is gevestigd in de uitlopers van de Alpen in Zuid-Duitsland en heeft momenteel ongeveer vijftig medewerkers in dienst op een productielocatie - eigendom van het bedrijf - van ongeveer 10.000 vierkante meter. Zij verwerken jaarlijks ongeveer 14.000 kubieke meter houten grondstoffen. Hun ruimtevaartproductiefaciliteit werd in 1999 ontworpen door de architecten Baumschlager &Eberle uit de regio Vorarlberg. Het combineert een traditioneel designconcept met radicale constructiemethoden en komt steeds weer terug in de internationale pers.

Website van Sirch