• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Weltevree

Het Nederlandse bedrijf Weltevree produceert innovatieve producten in samenwerking met gevestigde en opkomende ontwerpers. Bij Weltevree zegt de naam alles. Weltevree staat voor welzijn ("wel") en tevredenheid ("tevree") met de eigen omgeving.


Nederlandse buitenfabrikant

Het Nederlandse bedrijf Weltevree produceert innovatieve producten in samenwerking met gevestigde en opkomende ontwerpers. Bij Weltevree zegt de naam alles. Weltevree staat voor welzijn ("wel") en tevredenheid ("tevree") met de eigen omgeving. Oud-Hollandse boerderijen dragen vaak deze naam. Het gaat om een gevoel van huiselijkheid: waar je je gewoon op je gemak voelt.

Weltevree producten dragen bij aan een comfortabele omgeving en nodigen uit tot interactie. Pas als de producten daadwerkelijk worden gebruikt, komen ze echt tot hun recht en moedigen ze je aan om je eigen omgeving te verkennen en ze op een nieuwe manier te ontdekken. Weltevree richt zich niet alleen op de visuele verschijning, maar ook op de ervaring opgedaan tijdens het gebruik, die een integraal onderdeel is van de ontwerpen.

Duurzaamheid en een lange levensduur zijn ook belangrijke punten bij de ontwikkeling van producten van eerlijke materialen. Een transparant productieproces is daarom bij Weltevree net zo belangrijk als het ontwerp en het innovatieve aspect.

Website van Weltevree