• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen is het liefdevolle resultaat van een heel bijzondere filosofie: uit liefde voor kinderen en het belang van milieu en werkkracht creëert het merk hoogwaardige, tactiele en tijdloze ontwerpen.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
sorteren: Populariteit  


Duurzame producten voor kinderen

Cam Cam Copenhagen is het liefdevolle resultaat van een heel bijzondere filosofie: uit liefde voor kinderen en het belang van het milieu en de werkkracht produceert het merk hoogwaardige, tactiele en tijdloze ontwerpen om een rustgevende en zo harmonieus mogelijke omgeving voor de kleintjes te creëren.

Onder leiding van het architectenechtpaar Sara Giese Camre en Robert Warren Paulsen werd het merk in 2012 opgericht en richt het zich op duurzame en biologische productie en consistente materiaalkwaliteit, die jarenlang wordt begeleid en gewaardeerd. De ontwerpbenadering bestaat erin tijdloze en poëtische stukken te creëren die klassiek en hedendaags design combineren. Verschillende producten zijn ontworpen om kinderen een contrast te bieden met het moderne leven van alledag - voor vredige, contemplatieve en gezellige momenten vol vreugde.