• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Müller Small Living

De meubelcollectie van Müller Small Living is tot stand gekomen in samenwerking met wereldberoemde ontwerpers. De stapelbare ligstoel van Rolf Heide is de afgelopen decennia zeer succesvol geweest.


Ontdek alle collecties en series van Müller Small Living

De oprichting van Müller Small Living vond plaats in 1869.. Vanaf dat moment zijn zij betrokken bij de productie van hoogwaardige meubelen.

De meubelcollectie van Müller Small Living is tot stand gekomen in samenwerking met wereldberoemde ontwerpers. De stapelbare ligstoel van Rolf Heide is de afgelopen decennia zeer succesvol geweest. De stapelbare ligstoel en het modulaire systeem bevestigen de designfilosofie voor een mobiele, onafhankelijke en flexibele levensstijl.

Heide's ontwerpen worden bepaald door de harmonie tussen vorm en functie, en door een ingenieus proces van reductie heeft hij ze onafhankelijk van de mode en dus duurzaam gemaakt. Het modulaire principe stelt mensen in staat om zich steeds weer aan te passen aan nieuwe woningen en nieuwe ruimtes. Alle systeemcomponenten zijn compact en kunnen zonder complicaties worden gedemonteerd en zijn daardoor zeer mobiel.

Website van Müller Small Living


De belangrijkste ontwerpers