• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Müller Möbelwerkstätten

De meubelcollectie van Müller Möbelwerkstätten is tot stand gekomen in samenwerking met wereldberoemde ontwerpers. De stapelbare ligstoel van Rolf Heide is de afgelopen decennia zeer succesvol geweest.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
sorteren: Populariteit  


Ontdek alle collecties en series van Müller Möbelwerkstätten

De oprichting van Müller Möbelwerkstätten vond plaats in 1869.. Vanaf dat moment zijn zij betrokken bij de productie van hoogwaardige meubelen.

De meubelcollectie van Müller Möbelwerkstätten is tot stand gekomen in samenwerking met wereldberoemde ontwerpers. De stapelbare ligstoel van Rolf Heide is de afgelopen decennia zeer succesvol geweest. De stapelbare ligstoel en het modulaire systeem bevestigen de designfilosofie voor een mobiele, onafhankelijke en flexibele levensstijl.

Heide's ontwerpen worden bepaald door de harmonie tussen vorm en functie, en door een ingenieus proces van reductie heeft hij ze onafhankelijk van de mode en dus duurzaam gemaakt. Het modulaire principe stelt mensen in staat om zich steeds weer aan te passen aan nieuwe woningen en nieuwe ruimtes. Alle systeemcomponenten zijn compact en kunnen zonder complicaties worden gedemonteerd en zijn daardoor zeer mobiel.

Website van Müller Möbelwerkstätten


De belangrijkste ontwerpers