• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

101 Copenhagen

101 Copenhagen is een Deens designmerk opgericht in 2017 en bestaat uit ontwerpers Kristian Sofus Hansen, Nicolaj Nøddesbo en Tommy Hyldahl.


Jonge designfabrikant uit Kopenhagen

101 Copenhagen Is een Deens designmerk opgericht in 2017 en bestaat uit ontwerpers Kristian Sofus Hansen, Nicolaj Nøddesbo en Tommy Hyldahl. De drie creatieve geesten achter het merk hebben een visie om een wereld van prachtige accessoires te creëren van voortreffelijk vakmanschap, kwaliteit en tijdloos design. Om dit te bereiken combineren zij hun passie voor geselecteerde materialen met verfijnde texturen en organische, rustige kleurenschema's, die tot uiting komen in vazen, decoratieve beeldjes, tafels en zitmeubelen.

Tijdloos en klassiek tegelijk, de collectie van 101 Copenhagen van zorgvuldig samengestelde objecten die één ding gemeen hebben: Ze zijn geïnspireerd door de Japanse benadering van materialen en technologie. De ontwerpers proberen deze Aziatische benadering te laten samensmelten met de Scandinavische ontwerptraditie - hierdoor ontstaat een uitgesproken holistisch werkproces dat wordt gekenmerkt door vrijheid, dynamiek en minimalisme.

Website van 101 Copenhagen


De belangrijkste ontwerpers