• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Nofred

Het Deense designmerk Nofred creëert meubels en ontwerpen voor kinderen die een aanwezigheid en nabijheid in het moderne gezin mogelijk maken. Elk product wordt zo vervaardigd dat het zowel door kinderen als door volwassenen wordt gewaardeerd.


Kindermeubilair in tijdloze Deense stijl

Het Deense ontwerpteken Nofred creëert meubilair en ontwerpen voor kinderen, die een aanwezigheid en nabijheid in het moderne gezin mogelijk maken. Elk product is gemaakt om gewaardeerd te worden door zowel kinderen als volwassenen, en het vermogen en de kwaliteit ervan zorgt ervoor dat het opgaat in het totale interieur van de leefruimte - waardoor kinderen zich welkom voelen in elke kamer. Door het tijdloze ontwerp, de kwaliteit en het Deense vakmanschap is elk product gemaakt om generaties lang mee te gaan en een duurzamere cultuur te ondersteunen.

Het verhaal van Nofred begon in Kopenhagen in 2014, toen de oprichters Sandra en Signe hun achtergrond in de creatieve industrie combineerden met hun unieke liefde en begrip voor interieurdesign.

Toen ze hun eigen kinderen zagen spelen, zagen ze een gat in de markt voor inrichtingsproducten die niet alleen in de kinderkamer thuishoren, maar ook perfect passen in het interieur van het hele huis voor volwassenen. Dit samenzijn en het gevoel dat kinderen zich welkom voelen in elke kamer was het begin van Nofred .

Website van Nofred


De belangrijkste ontwerpers