• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Kähler Design

Bij Kähler wordt de ervaring van het klassieke handwerk opnieuw geïnterpreteerd vanuit een hedendaags perspectief. Het resultaat zijn spannende nieuwe keramiek met een nieuwe tijdloosheid en een eigen karakter.


Ontdek alle collecties en series van Kähler Design

Deens keramiek ontwerp

Het Deense keramiekbedrijf Kähler Design kijkt terug op een lange geschiedenis.

Sinds de oprichting in 1839 is Kähler marktleider in de Deense keramiekindustrie. Sindsdien is het handwerk van generatie op generatie doorgegeven.

Traditioneel handwerk

De ervaring van het bedrijf met klassiek handwerk wordt geherinterpreteerd vanuit een eigentijds perspectief. Het resultaat zijn spannende nieuwe keramiek met een nieuwe tijdloosheid en een eigen karakter.

Elk stuk dat de naam Kähler draagt, is gevormd door vakkundige handen en ontworpen vanuit het hart. 100 jaar geleden maakten kunstenaars als Thorvald Bindesbøll, Svend Hammershøj en Kai Nielsen keramiek bij Kähler. Vandaag de dag zetten Louise Campbell, Bjørn Poulsen, Jeanette List Amstrup en anderen de traditie voort. Met deze jonge en hoogwaardige ontwerpers kan Kähler zich verheugen op een stralende toekomst.

Handwerk
Kähler keramiek is al meer dan 150 jaar niet alleen in huishoudens te vinden, maar ook in enkele van de meest gerenommeerde musea ter wereld.

Website van Kähler Design


Handgemaakt keramiek volgens traditie

Sinds 1839 wordt alle Kähler-keramiek traditioneel met de hand gemaakt. Elk individueel ontwerp is een eerbetoon aan de bedrijfsgeschiedenis van Kähler en is een eerbetoon aan traditioneel vakmanschap. Een kijkje in de werkplaats van Kähler vindt u hier in de video.

De belangrijkste ontwerpers