• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Nardi

Nardi is een Italiaans familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige buitenmeubelen voor residentieel en contractgebruik. Elk product is vervaardigd om de gebruiker het hoogste comfort en maximale ontspanning te bieden.


Ontdek alle collecties en series van Nardi

Italiaanse fabrikant van tuinmeubelen

Nardi is een Italiaans familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige buitenmeubelen voor residentieel en contractgebruik. Elk product is vervaardigd om de gebruiker het hoogste comfort en maximale ontspanning te bieden. Origineel design, ergonomie en weerbestendigheid zijn de belangrijkste kenmerken van de producten van Nardi.

Materialen zoals hars, aluminium, synthetisch weefsel en glas worden in de productie gebruikt om de meubels robuust en duurzaam te maken. Daarnaast wordt erop toegezien dat ze recycleerbaar zijn en dat het productieafval wordt gerecycleerd. Nardi produceert haar meubelen 'Made in Italy' op verschillende locaties in Italië, die voldoen aan hoge normen op het gebied van planten- en milieutechnologie.

Dankzij het moderne design, het brede assortiment, de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid is Nardi buitenmeubilair geschikt voor zowel privétuinen als openbare ruimtes zoals cafés en hotels.

Website van Nardi