• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Paper Collective

"Goede graphics - goede doelen" is de filosofie van Paper Collective. De Deense fabrikant produceert iconische design posters en dit alles voor een goed doel.


Ontdek alle collecties en series van Paper Collective

"Goede graphics - goede doelen"

Paper Collective werkt samen met gerenommeerde en nieuw ontdekte grafische ontwerpers om een aantal onmiskenbare kunstdrukken en grafieken te maken. Alle prenten van Paper Collective hebben schijnbare specialiteiten, anders dan de rest. Maar er is meer dan alleen motieven.

Paper Collective houdt zich aan zijn principes in deze zeer snel veranderende wereld. Onder hen is de goede zaak achter elke afbeelding: 15% van de inkomsten van Paper Collective wordt rechtstreeks gedoneerd aan liefdadigheidsinstellingen, naar keuze van de ontwerper. Zo ondersteunen de artistieke posters bijvoorbeeld liefdadigheidsorganisaties als Greenpeace of de Deense Kankerbestrijding.

Elke poster wordt geproduceerd in lokale fabrieken in Kopenhagen, in gelimiteerde oplage van 300 stuks. Dit garandeert de exclusiviteit. Paper Collective gebruikt alleen FSC®-gecertificeerd papier en produceert alle kunstdrukwerk met het Scandinavische keurmerk van milieuvriendelijkheid, dat vergelijkbaar is met het Blue Angel systeem van Duitsland.

Website van Paper Collective


De belangrijkste ontwerpers