• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

AYTM

Achter de Deense mark AYTM is het echtpaar Kathrine en Per Gran Hartvigsen. Met AYTM ze willen nieuwe normen stellen voor stijl en design en hoogwaardige producten creëren die origineel en uniek zijn.


Ontdek alle collecties en series van AYTM

Jong designbedrijf uit Denemarken

Achter de Deense mark AYTM is het echtpaar Kathrine en Per Gran Hartvigsen, die het bedrijf Gran Living ApS sinds 2004 met succes leiden. Met Gran Living ApS heeft het echtpaar een hoogwaardige woninginrichting ontworpen voor toonaangevende meubelketens en heeft het ervaring opgedaan in het spotten van trends, het ontwikkelen van eigen ontwerpen en het creëren van woonruimtes. Deze ervaring moet worden weerspiegeld in het fundament van AYTM zal gunstig blijken te zijn.

Kathrine Gran Hartvigsen gaat akkoord AYTM "We denken dat we iets nieuws kunnen toevoegen aan het Deense design! Daarom hebben we vanaf het begin zwaar geïnvesteerd - wat ook tot uiting komt in de omvang van onze eerste collectie".

Het doel van AYTM is om het luxueuze Deense design een nieuw perspectief te geven voor enthousiaste enthousiastelingen die houden van individuele stijl en interieurs. Het doel is om AYTM om te groeien en nieuwe normen te stellen voor stijl en design. De focus ligt op AYTM op het ontwerp. Een team van ontwerpers, architecten, timmerlieden, ingenieurs en grafische ontwerpers creëren unieke en originele producten die mensen verrassen en van hoge kwaliteit zijn.

Website van AYTM