• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Foscarini

Onderzoek en innovatie, aandacht voor kwaliteit bij productie en dienstverlening, internationale focus en maximale flexibiliteit. Dit zijn de eigenschappen die de bedrijfsidentiteit van Foscarini kenmerken.


Ontdek alle collecties en series van Foscarini

Onderzoek en innovatie, aandacht voor kwaliteit bij productie en dienstverlening, internationale focus en maximale flexibiliteit.

Maar bovenal een gevoel voor het product dat centraal blijft staan en dat altijd voortkomt uit een "goed project". Dit zijn de eigenschappen die de bedrijfsidentiteit van Foscarini kenmerken.

Door deze kwaliteiten is Foscarini erin geslaagd haar collectie modellen met een sterke persoonlijkheid te ontwikkelen, het resultaat van samenhang tussen design en productie.

De samenwerking met grootmeesters en jonge talenten uit het internationale designcircuit met verschillende soorten professionele ervaring en creativiteit, de focus op elk project en de flexibiliteit van het bedrijf hebben de ontwikkeling van originele producten mogelijk gemaakt die gebaseerd zijn op de individuele kenmerken van elk product. De focus van Foscarini op internationale expansie heeft geleid tot de ontwikkeling van een betrouwbaar verkoopnetwerk met meer dan 2500 multi-merk verkooppunten in 50 landen, met ondersteuning van hoogwaardige klantenservice. Foscarini is sinds 1996. Jaar UNI EN ISO 9001 gecertificeerd. Onlangs lanceerde Foscarini de collectie "Succesvol leven vanuit Diesel met Foscarini", het resultaat van een partnerschap met Diesel, een internationaal merk en lifestyle leider.

Website van Foscarini


De belangrijkste ontwerpers