• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Happy Sinks

Functioneel, fris en duurzaam: dat zijn maar een paar eigenschappen van de jonge manufactuur uit Helsinki die de prachtige producten voor het schoonmaken van keukenaccessoires beschrijven.


HAPPY SiNKS strijdt tegen saaie huishoudelijke klusjes en wasbakken.

Als er zoveel goede producten zijn om te koken, waarom dan niet om daarna schoon te maken? Juhani Sirén en Anssi Hurme van het designhuis Magisso moeten zoiets gedacht hebben toen ze 2020 lanceerden Happy Sinks een schoonmaakmerk van de volgende generatie.

Beide ontwerpers zijn gepassioneerde koks die opruimen, schoonmaken & na de keukenmagie wilden veranderen in iets dat even ontspannend als effectief is.

Of het nu gaat om magnetische houders voor sponzen en doeken, een afdruiprek of kleurrijke, duurzame katoenen vaatdoekjes. Happy Sinks wil gelijkheid in het huishouden ondersteunen door vrolijke en functionele producten te maken waar zowel vrouwen als mannen blij van worden.

Met de producten van Happy Sinks maakt huishoudelijk werk een zaak voor beide seksen. Het creëert duurzame en nuttige producten voor de schoonmaak.

Happy Sink en Happy Environment

De producten van Happy Sink zijn bijvoorbeeld gemaakt van duurzame materialen, zoals GOTS-gecertificeerd microplasticvrij biologisch katoen. De gepatenteerde theedoek- en sponshouders van duurzaam en hoogwaardig roestvrij staal zijn ook verkrijgbaar in een biocomposietuitvoering.

Website van Happy Sinks