• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

freistil

Freistil, het merk van Rolf Benz, heeft zich tot taak gesteld om meubelen te produceren die niet volgens vaste regels worden geproduceerd en individueel kunnen worden geassembleerd om aan elke stijl en smaak te voldoen.


Modern gestoffeerd meubilair uit Duitsland

Freistil staat voor het niet naleven van strenge regels en het produceren van meubilair van uitzonderlijke kwaliteit.

Het merk Rolf Benz heeft zich tot taak gesteld om meubelen te produceren die niet aan strenge regels voldoen en die individueel aan elke stijl en smaak kunnen worden aangepast. Freistil neemt de vrijheid om elke dag zijn eigen stijl te herontwerpen.

Waarden als afkomst, natuurlijke kwaliteiten en verantwoordelijkheid spelen een essentiële rol in de kosmos van freistil. Al decennialang is het bedrijf een van de meest gerenommeerde meubelfabrikanten ter wereld. Freistil maakt gebruik van alle kennis en vakmanschap van het bedrijf, zowel op het gebied van ontwikkeling als productie. Alle banken en fauteuils worden in de eigen fabriek in Mötzingen, ten zuiden van Stuttgart, geproduceerd. De hoezen zijn afkomstig van zorgvuldig geselecteerde en gerenommeerde textielfabrikanten zoals het Deense bedrijf Kvadrat.

Alle banken en fauteuils van freistil zijn gecertificeerd met de Blue Angel, een Duits Ecolabel dat officieel certificeert dat de banken en fauteuils een lage uitstoot hebben. Ook de milieuvriendelijke productie van bekledings- en bekledingsmaterialen is gecertificeerd. Bovendien voldoet freistil aan de hoge industriële normen op het gebied van kwaliteit en aan de eisen van de Duitse vastgoedgemeenschap en is bekroond met het "Gouden M"-het hoogste kwaliteitskeurmerk voor meubels in Duitsland.

Website van freistil


De belangrijkste ontwerpers