• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

By Nord

Het Scandinavische merk By Nord biedt hoogwaardig design en luxueuze esthetiek in de slaapkamer. Dekens, beddengoed, kussenslopen zijn gemaakt van geselecteerde materialen die uitstekend comfort bieden.


Scandinavische esthetiek in de slaapkamer

Het Scandinavische merk By Nord biedt hoogwaardig design en luxueuze esthetiek in de slaapkamer. Dekens, beddengoed, kussenslopen zijn gemaakt van geselecteerde materialen die uitstekend comfort bieden. De prachtige, samengestelde ontwerpen kunnen worden ingericht volgens persoonlijke voorkeuren.

Inspiratie uit de Scandinavische natuur

De inspiratie voor de ontwerpen van By Nord zijn diep geworteld in de Scandinavische natuur. Dit geldt voor de keuze van kleuren, materialen, patronen en namen van de artikelen en collecties. By Nord combineert evenwicht en comfort op een fantastische manier met de ruigheid van de Scandinavische natuur.

Hoogwaardige materialen

Het beddengoed van By Nord zijn gemaakt van eersteklas OEKO-TEX gecertificeerd katoen en geweven in percale. Percale geeft de producten een licht, bijna knisperend en ademend gevoel. Het matte oppervlak nodigt uit om lekker in te kruipen.

Website van By Nord