• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Sebra

Sebra is een Deense designstudio die in 2004. Jaar door Mia Dela is opgericht. Het bedrijf ontwerpt en produceert handgemaakte kindermeubelen en accessoires voor kinderen en hun kinderkamer, voornamelijk gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en katoen.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Sebra - interieur voor kinderen

De naam Sebra staat voor hoogwaardig design - kindermeubilair en accessoires voor kinderen en hun kinderen gemaakt in Denemarken. Het bedrijf is in 2004 opgericht door Mia Dela, die een diploma in design heeft behaald aan de universiteit van Kolding. Ze werkte een jaar als ingehuurde ontwerper voordat ze haar eigen label oprichtte.

Dela kreeg het idee voor een ontwerpbedrijf dat alleen kindermeubilair en accessoires produceerde, terwijl ze de kinderkamer van haar zoon Gustav wilde inrichten. Ze merkte op dat er geen meubels, accessoires of speelgoed te koop waren die voldeden aan haar kwaliteits- en ontwerpeisen. Ze besloot haar eigen ontwerpstudio voor kindermeubilair te beginnen. De collectie van Sebra varieert van de commode tot het bed, handdoeken en serviesgoed voor kinderen en omvat een honderdtal producten. Meer dan 20 medewerkers die ouders zijn van bijna twee keer zoveel kinderen, werken voortdurend aan nieuwe ontwerpen en series voor kinderen in Denemarken en over de hele wereld.

Sebra design - Deens handwerk en natuurlijke materialen

De stijl van Sebra is sterk gericht op het traditionele, Deense handwerk en combineert sterke kleuren met geluidstechnieken zoals haken en geknoopte producten. Een deel van de Sebra baby- en kinderproducten zijn geproduceerd volgens biologische criteria en ondersteunen lokale projecten in de landen waar de producten worden verkocht. Natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen zijn de belangrijkste onderdelen van de collectie en worden met de hand behandeld. Materialen die de fantasie van kinderen stimuleren en voldoen aan de wens van ouders naar kwaliteit en creativiteit.

De Kili collectie combineert verschillende Sebra meubelen voor kinderen van dezelfde stijl - het omvat de Sebra Baby &Jr. Bed, de bijpassende Kili matras en een babyverzorgingsunit. Naast de Sebra kindermeubelen zijn er nog vele andere accessoires die het kinderdagverblijf tot een paradijs maken voor spelletjes en het opruimen en opruimen van een briesje.

Website van Sebra