• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Sebra

Sebra is een Deense ontwerpstudio die in 2004 werd opgericht door Mia Dela. Het bedrijf ontwerpt en vervaardigt met de hand kindermeubelen en accessoires voor kinderen en hun kinderkamers van voornamelijk natuurlijke materialen zoals hout en katoen.


Sebra - Interieur voor kinderen

De naam Sebra staat voor hoogwaardig design - kindermeubels en accessoires voor kinderen en hun kinderkamers uit Denemarken. Het bedrijf werd in 2004 opgericht door Mia Dela, die een ontwerpopleiding aan de Universiteit van Toegepaste Wetenschappen in Kolding afrondde en vervolgens een jaar als ontwerpster in loondienst werkte voordat ze haar eigen bedrijf begon.

Het idee voor een designbedrijf dat uitsluitend kindermeubels en -accessoires produceert, kreeg Dela toen ze de kinderkamer van haar zoon Gustav wilde inrichten en merkte dat er geen meubels, accessoires of speelgoed beschikbaar waren die voldeden aan haar eisen op het gebied van kwaliteit en design. Ze besloot haar eigen ontwerpstudio voor kindermeubilair te beginnen. De Sebra-collectie varieert van commodes en bedden tot handdoeken en tafelgerei voor kinderen en omvat enkele honderden producten. Meer dan 20 medewerkers, die zelf ouders zijn van bijna twee keer zoveel kinderen, werken voortdurend aan nieuwe ontwerpen en series voor kinderkamers in Denemarken en over de hele wereld.

Sebra Design - Deens vakmanschap en natuurlijke materialen

Sebra's stijl is sterk gericht op traditioneel Deens vakmanschap en combineert sterke kleuren met solide technieken zoals haken en knopen. Sommige baby- en kinderproducten van Sebra worden gemaakt volgens biologische criteria en lokale projecten worden gesteund in de landen waar de producten worden verkocht. Natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen vormen de hoofdbestanddelen van de collectie en worden met de hand verwerkt. Materialen die de fantasie van kinderen stimuleren en tegemoetkomen aan de wens van ouders naar kwaliteit en creativiteit.

De Kili collectie combineert verschillende Sebra kindermeubelen van dezelfde stijl - dit omvat het Sebra kinderbed , het bijpassende Kili matras en een aankleedkussen . Naast de Sebra kindermeubelen zijn er nog vele andere accessoires die van de kinderkamer een speelparadijs maken en opruimen een fluitje van een cent.

Website van Sebra