• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

ester & erik

ester & erik is een gerenommeerde fabrikant van handgemaakte kaarsen die de wereld al tientallen jaren betovert met zijn unieke creaties.


Handgemaakte meesterwerken in kaarsvorm

ester & erik is een gerenommeerde fabrikant van handgemaakte kaarsen die de wereld al tientallen jaren betovert met zijn unieke creaties. Het bedrijf, dat zijn oorsprong vindt in Denemarken, is synoniem geworden met de hoogste kwaliteit, verfijnd design en duurzaamheid in de kaarsenindustrie.

De geschiedenis van ester & erik is een verhaal van ambitie en passie. Opgericht door Ester Mønsted en Erik Mønsted in de jaren 1980, begon het bedrijf als een kleine werkplaats met een visie om kaarsen van uitzonderlijke kwaliteit en esthetiek te creëren. Hun gedeelde liefde voor vakmanschap en creativiteit resulteerde in een collectie kaarsen die uniek is op het gebied van design en functionaliteit.

Wat ester & erik zo speciaal maakt is de toewijding aan details. Elke kaars is met de hand gemaakt van alleen de beste materialen. Dit resulteert in een gelijkmatige brand zonder roet of druppels - een kwaliteitskenmerk dat het merk onderscheidt.

Het assortiment van ester & erik is divers en verfijnd. Van de iconische staafkaarsen tot de creatieve druppelkaarsen en sculpturale blokkaarsen, elke collectie weerspiegelt de toewijding van het bedrijf aan design en diversiteit. Bovendien biedt het indrukwekkende kleurenpalet, dat varieert van subtiele natuurlijke tinten tot levendige tinten, eindeloze mogelijkheden om de stemming en sfeer in elke kamer te creëren.

Een ander belangrijk aspect van ester & erik is het streven naar duurzaamheid. Het gebruik van milieuvriendelijke paraffines en de productie in Denemarken onderstrepen het bewustzijn van het bedrijf voor ecologische verantwoordelijkheid. Het is niet alleen belangrijk om mooie kaarsen te maken, maar ook om de omgeving waarin ze worden gebruikt te beschermen.

ester & erik heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd voor kaarsen van de hoogste kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Het merk geniet nu de voorkeur van veeleisende klanten die op zoek zijn naar kaarsen die niet alleen sfeer creëren, maar ook een statement maken. De fakkeldragers van de kaarsenkunst, ester & erik zullen ongetwijfeld de wereld van de kaarsen blijven verlichten en verrijken met hun unieke meesterwerken.

Website van ester & erik