• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Moebe

Moebe is een Scandinavische fabrikant gevestigd in Kopenhagen, Denemarken, en is eigendom van Anders Thams, Nicholas Oldroyd en Martin D. Christensen. Het trio is van mening dat de wereld complex genoeg is en ontwikkelt daarom producten met een minimalistisch karakter.


Ontdek alle collecties en series van Moebe

Verminderd ontwerp uit Denemarken

Moebe is een Scandinavische fabrikant gevestigd in Kopenhagen en is eigendom van timmerman Anders Thams en architecten Nicholas Oldroyd en Martin D. Christensen. Het trio is van mening dat de wereld al complex genoeg is en ontwikkelt daarom producten met een minimalistisch karakter.

"Bij Moebe ontwerpen we, produceren we en houden we de dingen eenvoudig. We concentreren ons op het wezenlijke, proberen nieuwsgierig te blijven en houden onze gedachten analoog. We proberen onze ontwerpen te herleiden tot hun eenvoudigste vormen. Dit creëert intuïtieve en eerlijke producten."

De Moebe-collectie omvat decoratieve woonaccessoires en eenvoudig ontworpen kleine meubelstukken die esthetiek en functionaliteit harmonieus combineren. Door hun heldere, minimalistische vormgeving passen Moebe-objecten perfect in elke ambiance en zorgen ze voor een stijlvolle opwaardering van de ruimte.

Website van Moebe