Bedrijfsspandoek - Suck UK - 16:6
Zuigen UK logo

Suck UK

Suck UK produceert meubels, lampen, decoratie-elementen en accessoires met een uniek en bijzonder design. Het jonge bedrijf onderscheidt zich van de concurrentie door zijn eenvoudige maar originele en humoristische ontwerpen.Suck UK produceert vakkundig meubelstukken, lampen, decoratie-elementen en accessoires met een uniek en bijzonder design. De eenvoudige maar originele en humoristische ontwerpen van het jonge bedrijf onderscheiden zich daarmee van de concurrentie.

De geschiedenis van Suck UK begon met het werk van de oprichters Sam en Jude voor andere bedrijven. Het merk Suck UK zelf werd opgericht in 1999. De ontwerpers ontwierpen aanvankelijk producten die ze zelf leuk vonden, uit gewone of ongebruikelijke materialen, die fel glanzen in puristische vormen die bedoeld zijn om de aandacht te trekken. Bovendien was het belangrijk om een goedkope productiemethode te vinden en daarom hebben de ontwerpers uitgebreid geëxperimenteerd met verschillende materialen en productietechnieken.

Zonder enige steun van buitenaf werkte het Suck UK team 's nachts aan hun ontwerpen en hun reguliere baan overdag om de rekeningen te betalen. Dit pad was hard werken, maar bleek ook zeer leerzaam. Het weinige geld dat ze hadden verdiend, stelde de ontwerpers in staat om hun omgeving met nieuwe ogen te zien en ze begonnen alles te gebruiken wat ze konden gebruiken.

Al snel merkten ze dat hun eigen huis en vooral hun keuken niet geschikt was als werkplaats. Zo verhuisden ze naar een lege ruimte in een bezet gebouw in Primrose Hill, dat als werkplaats zou dienen en de nabijgelegen telefooncel als kantoor. De eerste serieuze prototypes van Suck UK zijn in die tijd ontstaan. De opkomende producten waren geschikt voor de Londense galeries en clubs. De ontwerpers wilden echter de mensen en hun huizen veroveren.

Het verlaten van het bezette gebouw was een kleine tegenslag, maar het Suck UK team besloot nu hun reguliere baan op te geven en zich te concentreren op design en hun eigen merk. Tegenwoordig is Suck UK gevestigd in het London East End. De producten bestaan uit verschillende materialen en zijn zeer verschillend van elkaar.

Website van Suck UK


Designers