• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Puik

Puik Art is een Nederlandse fabrikant met een smaakvolle collectie essentiële meubels en accessoires voor elke dag. De collectie wordt gekenmerkt door zachte tinten en transparante materialen.


Hedendaags meubilair uit Nederland

Puik Art is een Nederlandse fabrikant met een smaakvolle collectie essentiële meubels en accessoires voor elke dag. Freek Claessen en Daan Gescher, twee liefhebbers van kunst en design, maakten hun droom in 2012 waar en richtten hun eigen bedrijf Puik Art op.

Geïnspireerd door de kwaliteit van het Nederlandse meubilair en het enthousiasme van Nederlandse ontwerpers, wilden zij een platform voor Nederlandse producten creëren door hun kennis van distributie te combineren met de ideeën van Nederlandse ontwerpers. Het resultaat is de gestaag groeiende collectie van Puik, die bestaat uit meubels en accessoires van uitzonderlijke kwaliteit en een tijdloos design.

De artistiek leider Tineke Beunders is de interface tussen verkoop en design. Ze is voortdurend bezig met het herwerken van de hele collectie om een nieuwe stijl te creëren die gebaseerd is op het oude. De collectie meubels en accessoires van Puik in zachte tinten en transparante materialen is tijdloos mooi in elke woonruimte.

Website van Puik


De belangrijkste ontwerpers