• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Mox

Het Zwitserse bedrijf Mox is ontstaan uit het idee van twee schoolvrienden die op een dag besloten om een meubelcollectie te creëren en een verkoopplatform aan te bieden aan ontwerpers. Vandaag de dag wordt Mox beschouwd als een pionier in de meubelindustrie om op te leunen.Het Zwitserse bedrijf Mox is ontstaan uit het idee van twee schoolvrienden die op een dag besloten om een meubelcollectie te creëren en een verkoopplatform aan te bieden aan ontwerpers. Mox creëerde direct een klassieker met zijn leunende plank Pool.

Vandaag de dag wordt Mox beschouwd als een pionier in de meubelindustrie om op te leunen. Maar ook andere bijzondere ontwerpen, zoals de krantenhouder Bukan of de parapluhouder Via, kenmerken het Mox assortiment. Verrassend eenvoudige oplossingen, hoge functionaliteit en reductie tot het essentiële: Dit resulteert in duurzame meubels die langdurig plezier bieden en hun waarde behouden.

Mox is blij met ongecompliceerd wonen en werken. Vandaag de dag is het hoofdkantoor van Mox gevestigd in het oude industriegebied van Zürich. De beroemde Freitag toren, het Schiffbau theater en de iets andere Les Halles bevinden zich in de buurt. Maar het hoogste gebouw van Zwitserland ligt in de buurt van de Prime Tower.

Website van Mox


De belangrijkste ontwerpers