• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Doiy

Het bedrijf Dioy werd in 2009 opgericht in Barcelona, met een fris, nieuw productdesign concept. Jonge creatievelingen ontwikkelen innovatieve objecten die in meer dan 20 landen over de hele wereld te vinden zijn.


Het bedrijf Dioy werd in 2009 opgericht in Barcelona, met een fris, nieuw productdesign concept. Jonge creatievelingen ontwikkelen innovatieve objecten die in meer dan 20 landen over de hele wereld te vinden zijn. Dioy werkt voortdurend samen met jonge ontwerpers en kunstenaars. Met hun werk streven zij twee doelen na: betaalbaarheid en samenwerking.

De kwaliteitsproducten van Dioy zijn niet alleen origineel ontworpen, maar ook betaalbaar. Iedereen die van een Dioy product houdt, moet het kunnen betalen. Verder kan iedereen meedoen aan productontwikkeling op wedstrijden. De gemeenschap beslist over het succes van de steun. De producten worden enkel afgewerkt door de personalisatie van de gebruiker. Hij/zij bepaalt hoe het product naar het einde moet kijken. Het nieuwe concept voor democratisch ontwerp.

Website van Doiy