Deparso

Het ontwerp van Deparso is onopvallend, maar onderstreept op indrukwekkende wijze het karakter van elk afzonderlijk product. Design producten met een succesvolle combinatie van een aangename uitstraling en optimale functionaliteit - made in Germany - dat is Depreso.Discreet maar persoonlijk ontwerp uit Duitsland

Deparso ziet zichzelf als een schakel tussen productontwerpers, klanten en de industrie - met als doel tijdloze objecten van hoge kwaliteit te produceren.

Er zijn zoveel goede ideeën, en wij denken dat hoogwaardig design bij de mensen moet horen die het weten te waarderen.

Het juiste ontwerp in uw eigen huis creëert een aangename sfeer en vertelt een verhaal over de persoonlijke stijl aan elke gast. Het ontwerp van Deparso onderscheidt zich door zijn onopvallendheid, maar onderstreept ook op indrukwekkende wijze het karakter van elk individueel product en beschrijft zo de individuele persoonlijkheid van de gastheer.

Samen met haar ontwerpers ontwikkelde Deparso producten uit verschillende materialen met de nieuwste productieprocessen - van de innovatieve boekenplank tot de volledig nieuw geënsceneerde, stijlvolle industriële armaturen. Producten met minimalistische kenmerken, die een geslaagde combinatie zijn van een prettige uitstraling en optimale functionaliteit, zijn kenmerkend voor Deparso. Alle producten worden geproduceerd door industriële partners in Duitsland. Het resultaat zijn verse, onafhankelijke producten - made in Germany.

Website van Deparso


De belangrijkste ontwerpers