Troika

Het merk Troika staat voor hoogwaardige geschenken en promotionele producten "designed in Germany". De innovatieve sleutelhangers, kaarthouders en bureauaccessoires zijn al meer dan 60 keer bekroond met gerenommeerde designprijzen.Het merk TROIKA staat vandaag de dag voor hoogwaardige geschenken en promotionele producten "designed in Germany", die in samenwerking met talrijke partners in meer dan 70 landen wereldwijd worden geleverd.

TROIKA Germany Gmbh ontwikkelt en distribueert hoogwaardige sleutelhangers, kaarthouders en geschenken voor mannen, voor het bureau en voor op reis. De innovatieve producten zijn al meer dan 60 keer bekroond met gerenommeerde designprijzen, waaronder IF, red dot, Good Design Award Japan, Gold Star, Design Plus, Designpreis Rheinland Pfalz en Promotional Gift Award.

Innovatiedrang, uitstekend design en exclusiviteit (TROIKA is alleen van TROIKA) vormen de gemeenschappelijke basis voor alle producten die meestal uit roestvrij staal, aluminium en fijn leer worden vervaardigd.

Website van Troika


De belangrijkste ontwerpers